ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ

Antoin de Saint-Exupery (1900-1940)

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Καλωσόρισμα Προέδρου

Αγαπητοί Γονείς,
Αγαπητοί φίλοι & φίλες,
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω εκ μέρους του Δ.Σ. στον ιστοχώρο του Συνδέσμου μας, το δίαυλο ηλεκτρονικής επικοινωνίας των Γονιών του Σχολείου μας. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι ως νεοεκλεγέν Δ.Σ. και ως  ένα μέρος του τρίπτυχου Σχολείο – Παιδιά – Γονείς θα καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία του σκοπού για τον οποίο έχουμε εκλεγεί.

Γνωρίζουμε τα δικαιώματα, αλλά και τις ευθύνες μας και δεν έχουμε σκοπό να επέμβουμε στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας ούτε να υποκαταστήσουμε Διεύθυνση και Δασκάλους, αντίθετα είμαστε πάντα στην διάθεση τους για να προσφέρουμε όσο το δυνατό περισσότερα για την πρόοδο και ευημερία των παιδιών μας. Για το σκοπό αυτό εγκαινιάζουμε αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς του σχολείου, αλλά και του Δήμου μας, για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια τούτος ώστε, οι Γονείς του Σχολείου μας να έχουν όσο το δυνατό άμεση και έγκαιρη ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου με στόχο την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους, συμβάλλοντας έτσι και στην πρόοδο των παιδιών μας.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά η πατρίδα μας και πλείστοι συντοπίτες, και θα προσπαθήσουμε στα μέτρα του δυνατού να βοηθήσουμε  όσο και όπως μπορούμε παιδιά που έχουν πραγματικές ανάγκες. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιες παλιές συνήθειες και κάποια έξοδα όχι και τόσο αναγκαία δεν θα επαναληφθούν. Πιστεύουμε πως είναι καλύτερα να δούμε τους πραγματικά δυσπραγούντες και να αποφεύγονται έξοδα, όχι και τόσο αναγκαία,  που προηγουμένως  τα θεωρούσαμε δεδομένα.

Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνούμε, για κανένα λόγο δεν πρέπει να ξεχνούμε το Εθνικό μας πρόβλημα και τα κατεχόμενα χωριά και τις πόλεις μας. Ας είναι το σύνθημα που βρίσκεται στην προμετωπίδα του Σχολείου μας, στόχος ζωής.

Στόχος και όραμα όλων μας πρέπει να είναι να ζήσουν τα παιδιά μας σε μια πατρίδα Ελεύθερη, Ειρηνική και Ευημερούσα και μέσα από την σωστή παιδεία, από αυτά τα παιδιά, ας ξεπηδήσουν οι αυριανοί ΣΩΣΤΟΙ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Λία Μισιέλλη

Πρόεδρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου